Teams toernooi zonder naam bekend!

Opgave is helaas niet meer mogelijk.   Wel is de kantine geopend en kan iedereen komen supporteren.

De speeldata zijn woensdag 6 maart, zondag 10 maart, woensdag 13 maart, zondag 17 maart en de gezellige finaledag is op zondag 24 maart.  Deelnemers hebben een mail ontvangen van de teamindeling.

Geef je op voor de clubkampioensschappen mix en enkel 2019

In de week voor de start van de voorjaarscompetitie, van maandag 25 maart tot en met zondag 31 maart vinden de clubkampoenschappen mix en enkel plaats. De dames en heren dubbel, zal net als vorig jaar, worden gespeeld in september.  Exacte data volgt t.z.t.

Opgeven kan via toernooi.nl of door een mail te sturen MET je eventuele verhinderdagen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Net zoals vorig jaar is er een grandioze feestavond gepland op zaterdag 30 maart. Noteer dit allen alvast in uw agenda's, want dit wil je niet missen!

Nieuwjaarstoernooi 13 januari

Het nieuwe jaar 2019 is begonnen en dat willen we goed beginnen Daarom komen we zondag 13 januari, in de tenniskantine bij elkaar, om iedereen veel goeds toe te wensen.

Vanaf 11.00 staan de oliebollen klaar.  Ook is het mogelijk een balletje te slaan en zo de eerste overwinning van 2019 te behalen.Bij slecht weer gaat de nieuwjaarsbijeenkomst wel gewoon door.

Rabo clubkas campagne

Iedereen die op ons heeft gestemd met de Rabo Clubkas Campagne van harte bedankt! Dankzij jullie stem heeft de Wegdamse TC een bedrag mogen ontvangen van € 333.84 deze gaan we besteden als bijdrage aan het Beachtennis toernooi welke dit jaar plaats vindt op zaterdag 28 juli en waarbij we jullie bij deze van harte uitnodigen.

logo wtcLisette Kuipers

secretariaat@wegdamse-tc.nl