Grote schoonmaak datum gewijzigd

Bij deze de melding dat de grote schoonmaak op 9 maart vervalt! Deze wordt ingepland nu op 23 maart, gelijk met de landelijke opschoondag. Omdat om 10.30 de clubkampioenschappen weer starten, beginnen we om 8.00 binnen & buiten, om dan op tijd klaar te zijn. Het is pittig na de feestavond daarom staat er een potje paracetamol klaar in de kantine ? Dus graag jullie hulp deze dag zodat we   weer fris kunnen starten met het gezellige toernooi!

Glow in the dark tennis

In de kantine is de poster al door velen gespot, er is al veel app groep verkeer geweest, er wordt bij de visboer al veelvuldig gesproken over ons eerste GLOW IN THE DARK tennis toernooi.

Dus allen: Geef je op nu het nog kan voor ons eerste GLOW IN THE DARK tennis toernooi.

We beloven jullie dat dit een ware belevenis gaat zijn welke je niet wilt missen.

Voor de volledigheid tref je de poster aan in de bijlage met daarin beschreven hoe je je aan kunt melden.

p.s. We starten om 18 uur, maar als je later aan kunt sluiten dan kan dat uiteraard ook. Laat het dan wel even weten bij je aanmelding.

? ? CLUBKAMPIOENSCHAPPEN JEUGD ? ?

Vandaag waren de clubkampioenschappen van de jeugd. Een heerlijk zonnige, maar echt warme ochtend ☀️ ? maar daar werd er niet minder om gestreden!

Vijftien deelnemers, verdeeld over twee categorieën hebben gespeeld voor de bekers. In de categorie jongste kinderen werd, na spannende poule wedstrijden, de finale gespeeld tussen Lennon ten Thije en Rens Nijland. Lennon begon sterk, maar uiteindelijk trok Rens aan het langste eind en nam de grootste beker mee naar huis ?
In de andere categorie speelden Tije Gering en Nijs Workel de finale, nadat de rest was uitgeschakeld in de poule. Er werd super getennist en Tije ging met de winst naar huis! ??