Nieuwjaarstoernooi 13 januari

Het nieuwe jaar 2019 is begonnen en dat willen we goed beginnen Daarom komen we zondag 13 januari, in de tenniskantine bij elkaar, om iedereen veel goeds toe te wensen.

Vanaf 11.00 staan de oliebollen klaar.  Ook is het mogelijk een balletje te slaan en zo de eerste overwinning van 2019 te behalen.Bij slecht weer gaat de nieuwjaarsbijeenkomst wel gewoon door.

Uitnodiging nieuwjaarsreceptie 5.0

Op de eerste zaterdag in 2019 is weer zover, de gezamlijke nieuwjaarsreceptie van de Hengeveldse sportvernigingen. WVV'34, WHC, WTC, Loopgroep Hengevelde en Cupido organiseren dit gezamelijk in de kantine van sportpark Rupertserve. Vanaf 20.00 zijn de leden, vanaf de A-jeugd welkom, de muzikale ondersteuning wordt verzorgd door D.J. Kasper.

Rabo clubkas campagne

Iedereen die op ons heeft gestemd met de Rabo Clubkas Campagne van harte bedankt! Dankzij jullie stem heeft de Wegdamse TC een bedrag mogen ontvangen van € 333.84 deze gaan we besteden als bijdrage aan het Beachtennis toernooi welke dit jaar plaats vindt op zaterdag 28 juli en waarbij we jullie bij deze van harte uitnodigen.

logo wtcLisette Kuipers

secretariaat@wegdamse-tc.nl