Inschrijving Trés Chic open

Van zaterdag 6 t/m zondag 14 Juli staat alweer de 4e editie van ons dubbel toernooi gepland;

TRÈS CHIC HENGEVELDE OPEN!

In 2018 hebben 94 koppels meegedaan van verschillende verenigingen uit de regio. De inschrijving liep als een trein en zat in veel categorieën al snel vol.

Schrijf je daarom snel in via Toernooi.nl

We hopen dat het, net als voorgaande edities, weer een daverend succes wordt. Fanatiek tennis op de baan, maar ook in de kantine veel gezelligheid!

De toernooi organisatie heeft er in ieder geval weer zin in!

Nieuwjaarstoernooi 13 januari

Het nieuwe jaar 2019 is begonnen en dat willen we goed beginnen Daarom komen we zondag 13 januari, in de tenniskantine bij elkaar, om iedereen veel goeds toe te wensen.

Vanaf 11.00 staan de oliebollen klaar.  Ook is het mogelijk een balletje te slaan en zo de eerste overwinning van 2019 te behalen.Bij slecht weer gaat de nieuwjaarsbijeenkomst wel gewoon door.

Rabo clubkas campagne

Iedereen die op ons heeft gestemd met de Rabo Clubkas Campagne van harte bedankt! Dankzij jullie stem heeft de Wegdamse TC een bedrag mogen ontvangen van € 333.84 deze gaan we besteden als bijdrage aan het Beachtennis toernooi welke dit jaar plaats vindt op zaterdag 28 juli en waarbij we jullie bij deze van harte uitnodigen.

logo wtcLisette Kuipers

secretariaat@wegdamse-tc.nl