Nieuws

Twee teams kampioen!

De voorjaarscompetitie is weer ten einde voor de meeste teams en dat betekent dat de kampioenen bekend zijn!
 
De eerste tenniskampioen van dit seizoen is dames 2 i nde dubbel dinsdagochtend competitie. In een heuze kampioenswedstrijd tegen de directe concurrent Mallumse Molen 2 was het spannend tot op het laatste moment. De wedstrijd eindigde in 2-2, waardoor beide teams op een gelijk aantal winstpunten is geëindigd. En dus werd het sets tellen (van de onderlinge wedstrijd)... en dat gaf de doorslag. De dames van de Wegdamse TC sleepten met 1 set verschil het kampioenschap binnen. 
 
Foto:
Dames 2 bestaat uit Sandra Schonenborg, Sheila Spijkerman, Thea Kruders, Tineke Goorhuis, Inge Rupert, Karin Pelle, Margot Tijhof en Marianne Schonenborg (niet op de foto)
 
 
Het tweede team dat kampioen is geworden is dames 2 in de zaterdagcompetitie. Er moest minimaal met 3-2 gewonnen worden bij 't Weusthag in Hengelo. De damens hielden alle eer aan zichzelf: Er werd met maar lieft 5-0 gewonnen. Hiermee werden alle wedstrijddagen winnend afgesloten en zijn ze dus ongeslagen kampioen! Een puike prestatie van dit jonge team.
 
Foto: Rikke Brummelhuis, Tess van Rijn, Dorien Kormelink en Brit de Witte.  Linde Kuipers ontbreekt op de foto. 
 

ADRES Tennispark

Park 't Root
Bretelerstraat  16 
7496 PP  HENGEVELDE
Voor een routebeschrijving klik hier

SECRETARIAAT Wegdamse TC

logo wtcLisette Kuipers

de Klomp 22
7496 DG HENGEVELDE
secretariaat@wegdamse-tc.nl

© 2019 Wegdamse TC. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken