Nieuws

Clubkampioenen dames en heren dubbel 2019 bekend!

Van maandag 2 t/m. zaterdag 7 september zijn de clubkampioensschappen dames en heren dubbel gespeeld. Voor het eerst in de geschiedenis werd er niet alleen bij de dames op 3 niveaus getreden, maar ook bij de heren! 

In de heren 8/9 namen Jan Goorhuis en Alfons Pierik het op tegen beginnelingen Danny Nijland en Mike Wolterinck.  Jan en Alfons wonnen en namen de beker mee naar huis. Voor Danny een Mike een knappe tweede plek!  In de damens 8/9 wonnen Anita Goselink en Antoinet Nollen van Julia Blokhorst en Laura ten Heggeler.   Dan in de heren 7: daar namen Stefan Hemel en Ronald Pelle het op John Legtenberg en Herbert Brummelhuis.  Na een spannende driesetter gingen Ronald en Stefan er met de winst vandoor. Het werd: 6-1 / 3-6 / 6-2.   In de dames 7 was het net zo spannend en namen Dorien Kormelink en Tess van Rijn het op tegen Maaike Aarnink en Amber ten Brummelhuis.  In de poulewedstrijden troffen zij elkaar ook en werd het een driesetter en dat tijdens de finale idem zo, in het voordeel van Dorien en Tess (2-6 / 6-2 / 6-2).   Tot slot werd er in de 5/6 gespeeld.  Bij de heren wonnen Thijs ter Huurne en Kevin ten Buuren van Dennis ten Thije en Roy Workel.  En in de dames 5/6 namen dochters Emily en Megan Kuipers het op tegen hun moeder Lisette Kuipers en haar partner Miriam Veltkamp.  De tweede set werd nog even spannend, maar Emily en Megan wonnen overtuigend met 6-2 / 7.5 

De organisatie kijkt terug op een geslaagde week!  Totaal waren er 58 deelnemers, allen bedankt voor het meedoen en winnaars van harte gefeliciteerd.   De week voor de voorjaarcompetitie worden de clubkampioensschappen mix en enkel 2020 gespeeld.  Graag tot dan!

ADRES Tennispark

Park 't Root
Bretelerstraat  16 
7496 PP  HENGEVELDE
Voor een routebeschrijving klik hier

SECRETARIAAT Wegdamse TC

logo wtcLisette Kuipers

de Klomp 22
7496 DG HENGEVELDE
secretariaat@wegdamse-tc.nl

© 2020 Wegdamse TC. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken