Nieuws

Clubkampioenen van de jeugd 2019 bekend!

Op 20 oktober 2019 vonden de clubkampioenschappen voor de jeugd plaats. Maar liefst dertien fanatiekelingen streden om de felbegeerde bekers, waarvan nu bekend is wie er mee naar huis is gegaan!

Ondanks het druilerige weer waren de banen zondagochtend flink bezet. Er waren dertien deelnemers, verdeeld over 2 categorieën die gebaseerd waren op leeftijd.

In de categorie met de jongste tennissers werd er knap en fanatiek gespeeld, maar legden Job Blokhorst, Emy Rouweler en Jante Markslag het helaas af tegen de finalisten. De finale werd gespeeld tussen Tije Gering en Kris Assink. Het was een spannende partij en de twee waren zeer aan elkaar gewaagd. Na het eindsignaal eindigde de stand in het voordeel van Kris en ging zij er met de eerste prijs vandoor, gefeliciteerd!. Tije behaalde een mooie tweede plek.

De tweede categorie was verdeeld in twee poules. De nummers 1 en 2 van de poule spelen een kruisfinale en eindfinale. In poule A werd fanatiek getennist en was het een ware nek aan nek race. Uiteindelijk behaalden beide 'Sven's meer punten dan Siebe Oude Meijers en Jesse Vermeij en gingen daarmee naar de kruisfinale. In Poule B waren het Kars Markslag en Ties Kuenenger die het wonnen van Ties Michorius en Mart Gering en schopten het tot de kruisfinale. In deze kruisfinales wonnen wederom Sven Assink en Sven Tuinte waarna zij tegen elkaar mochten strijden in de finale. Na een aantal verloren games kwam Sven Tuinte goed terug, maar helaas was de tijd te kort om dit door te zetten. Sven Assink gaat er (net als zijn zusje) met de eerste prijs vandoor, gefeliciteerd! Sven Tuinte behaalt een mooie tweede plek, Kars Markslag een derde, en Ties Kuenenger een vierde plek.

De organisatie kijkt terug op een geslaagde dag en ziet jullie hopelijk bij een volgend toernooi weer!

ADRES Tennispark

Park 't Root
Bretelerstraat  16 
7496 PP  HENGEVELDE
Voor een routebeschrijving klik hier

SECRETARIAAT Wegdamse TC

logo wtcLisette Kuipers

de Klomp 22
7496 DG HENGEVELDE
secretariaat@wegdamse-tc.nl

© 2020 Wegdamse TC. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken