Geef je op voor de voorjaarscompetitie

Hallo leden,

Het is weer tijd om je op te geven voor de KNLTB voorjaars- of zomeravondcompetitie. Dat kan tot en met dinsdag 4 januari. Vanaf dit jaar vervangt Tess Thomas als competitieleider. Thomas bedankt, welkom Tess!

Hoe ziet de KNLTB Competitie 2022 er uit?

De voorjaarscompetitie:
Alle info over de voorjaarscompetitie: LET OP: de vrijdagavondcompetitie is een korte competitie van 5 weken geworden en vindt om de week plaats. Graag verwijzen we je voor de volledige uitleg naar de KNLTB.
Speeldata
Competitiesoorten Overijssel
De zomeravondcompetitie:
Alle info over de zomeravondcompetitie
Speeldata
Competitieaanbod: 4x HD of 4x DD of 1x DD-1x HD-2x GD.

Aanmelden
We ontvangen graag je aanmeldingen op onze mailadressen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met de volgende informatie:

Aan welke competitiesoort je wil deelnemen
De namen van de leden van je team (indien er iemand is die voor het eerst competitie speelt, graag KNLTB-lidmaatschap aanvragen bij Thomas Morssinkhof, en spelersnummer aan ons doorgeven)
Met welke ballen je wil spelen. Standaard is XLD. Alternatief is Dunlop Pro. Bij geen keuze gaan we uit van XLD.
Je kan je opgeven tot en met 4 januari 2022.

Indien je graag competitie wil spelen maar geen team hebt, laat het dan ook weten. Ook als je wel eens wil invallen in een team. De ervaring leert dat er regelmatig invallers nodig zijn. Bij deze willen we ook alle huidige competitiespelers vragen na te denken of er ruimte is voor een extra teamlid of invaller.

We zien jullie aanmelding graag tegemoet!