Nieuws

Vijfde editie Très Chic Hengevelde open tennistoernooi van start

Dit weekend is het populaire dubbeltoernooi op sportpark ’t Root weer van start gegaan. Na twee jaar heeft de toernooicommissie van de Wegdamse TC eindelijk weer mogelijkheden om het toernooi in vol ornaat te organiseren. Bijna 200 tennissers komen uit Hengevelde en andere omliggende plaatsen om uit te maken wie de winnaars worden dit jaar. Dit jaar kunnen tennissers ‘slechts’ in een onderdeel meedoen, zo kunnen zoveel mogelijk afzonderlijke tennissers spelen. Zij spelen in de onderdelen 4 tot en met 8, alle met een dubbelpartner. De wedstrijden starten doordeweeks om 17.30 uur (enkele keer om 16.30 uur) en in de weekenden om 9.00 uur in de ochtend.

De vijfde editie belooft een bijzondere te worden. En dat hoort er ook bij. Want dit toernooi staat bekend om lekker eten, gezelligheid en een goede organisatie. Ook dit jaar heeft de toernooicommissie zich in allerlei bochten gewrongen om alle spelers weg te plannen. Dat was een hele puzzel, maar het is goed gelukt. Iedereen blij en zin in een pot tennis! Het kan weer!

De toernooicommissie heeft nog allerlei bijzonderheden op de planning staan. De held van de dag wordt weer uitgeroepen, er is dagelijks een loterij en tijdens de traditionele barbecue op 16 juli (voor leden én niet-leden) staat iets Grandioos gepland.

Iedereen is welkom om de tennissers aan te moedigen. Een speciale Sangria is in de kantine verkrijgbaar voor de liefhebbers. Voor informatie over de wedstrijden, kijk op toernooi.nl

ADRES Tennispark

Park 't Root
Bretelerstraat  16 
7496 PP  HENGEVELDE
Voor een routebeschrijving klik hier

SECRETARIAAT Wegdamse TC

© 2024 Wegdamse TC. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken