Nieuws

Open tennistoernooi Hengevelde wederom groot succes

Afgelopen weekend was het slot van de vijfde editie van het Très Chic Hengevelde Open toernooi dat de Wegdamse TC organiseerde. Bijna 200 tennissers kwamen naar de tennisbanen in Hengevelde om te strijden om de eerste plekken. Dit jaar kon de organisatie wederom rekenen op veel opgave. Binnen no time was het toernooi ‘uitverkocht’, evenals bij eerdere edities het geval was. De toernooicommissie stemde daarom de toernooi-opzet af op de animo en besloot dat elke speler ‘slechts’ in één onderdeel kon meespelen. Ook werden eigen leden gestimuleerd om met iemand van buiten de club te spelen. Zo kwam het dat er ontzettend veel variatie in de wedstrijden kwam. Vaders met dochters wonende in een ander dorp, collega’s vormden een team en bekenden van de tenniscompetitie zochten elkaar op. Van buiten de club waren er veel tennissers uit Haaksbergen, Goor en niet te vergeten Enter, Bentelo en Markelo.
Afgelopen zaterdag en zondag werden respectievelijk de halve finales en de finales gespeeld. Vanaf 9.00 uur in de ochtend werd er gestreden. De toernooicommissie leidde het allemaal in goede banen wat op complimenten van spelers en toeschouwers kon rekenen. Er waren weer volop versnaperingen voor spelers, het drankje van dit jaar ‘De Changria’ en op zaterdagavond een feestavond met medewerking van GrandiJoost.
Organisatie en spelers, zo bleek uit hun reacties, kunnen terugkijken op een prachtig toernooi. Het weer zat ontzettend mee, enkel enthousiaste spelers en een fanatieke toernooicommissie. Ook sponsoren hartelijk dank!

Op naar volgend jaar! Nu blijkbaar De Zwarte Cross voor het eerst niet samen valt met het toernooi, wordt uitgekeken naar een ongekend geweldig toernooi! Tot dan!

Klik HIER voor een fotoalbum van de finale zondag!
De winnaars van 2022:
HD8: Gijs & Hielke Brummelhuis
DD8: Elise Asbroek & Ilse Westendorp
GD8: Frank Wilmink & Inge Delfsma
HD7: Luuk Grashof & Leon van der Haar
DD7: Henny Eggels & Agnes Jansen
GD7: Jeroen Roetgerink & Dionne Roetgerink
HD6: Eddy Boerhof & Robert ten Wolde
DD6: Maran & Romee Voskes
GD6: Martin Keemers & Celeste Pelle
HD5: Erwin Extercatte & Rene Holtkamp
DD5: Katyana Otting & Kim ten Vregelaar – Ellenbroek
GD5: Tim Janssen & Lisa Escher
HD4: Jerzy Aarnink & Mark Alink

ADRES Tennispark

Park 't Root
Bretelerstraat  16 
7496 PP  HENGEVELDE
Voor een routebeschrijving klik hier

SECRETARIAAT Wegdamse TC

© 2024 Wegdamse TC. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken