Contributie

Contributie

De contributie bedraagt: 

  • Studenten = €125,00*
  • Senioren vanaf 18 jaar = €162,50*

*Wanneer je er voor kiest om vrijwilligerswerk te doen, krijg je hiervoor een korting van €50,00 euro op je contributie. Vrijwilligerswerk kan bijvoorbeeld bestaan uit het draaien van bardiensten, schoonmaken of bijdragen aan een commissie of het baanonderhoud.

W.T.C. biedt studenten- en familiekorting aan op de contributie. De verantwoordelijkheid voor het ontvangen van deze korting ligt bij jou. Je wordt hierop gewezen voordat de inning van de contributie wordt verstuurd.

Studentenkorting: ben je 25 jaar of jonger en volg je een studie? Geef dit dan door via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Familiekorting: de maximale contributie per gezin is 250,- euro per jaar (alleen jeugdleden t/m 17 jaar tellen hierbij mee). Is dit van toepassing? Geef dan de namen van de familieleden/ tennisleden door via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meer informatie over de contributie heeft onze penningmeester Chantal Goorhuis-Weijenberg.

Image

Introduce

Om kennissen of vrienden met de tennissport en onze vereniging kennis te maken is er de mogelijkheid om als introducé van onze accommodatie gebruik te maken. Introducés moeten echter altijd in het gezelschap zijn van een lid.

ADRES Tennispark

Park 't Root
Bretelerstraat  16 
7496 PP  HENGEVELDE
Voor een routebeschrijving klik hier

SECRETARIAAT Wegdamse TC

© 2024 Wegdamse TC. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken