Jeugd

Door de jeugdcommissie worden voor de junioren door het jaar heen diverse activiteiten georganiseerd. De activiteiten worden ook via de website bekend gemaakt.
Scroll naar beneden voor meer actuele informatie over bijvoorbeeld de lessen, toernooien of andere activiteiten.

TENNISBANEN WEER BEPERKT OPEN VOOR DE JEUGD

Het kabinet heeft de maatregelen in de strijd tegen het coronavirus iets versoepeld.

Jeugd tot en met 18 jaar mag onder voorwaarden weer sporten vanaf 29 april; de overige maatregelen zijn verlengd tot en met 20 mei.

Dat betekent in de praktijk dat ons tennispark beperkt open gaat voor lessen aan de jeugd t/m 18 jaar.

Dit houdt in dat de jeugd, die zich aangemeld heeft voor de lessen, weer mag komen lessen vanaf woensdag 6 mei 2020

Tijdens de trainingen zijn de kleedkamers en de kantine gesloten.

Er mag alleen getennist worden onder begeleiding van de aangewezen toezichthouders van de vereniging. Buiten de trainingen kan er dus niet getennist worden en is ons park op slot.

Onze protocollen stemmen we af met de gemeente Hof van Twente. Daarnaast zal de KNLTB verenigingen ondersteunen met uitgangspunten, afspraken en protocollen om de trainingen zo veilig mogelijk te kunnen geven.

Om veiligheid en hygiëne zoveel mogelijk te kunnen waarborgen zijn de volgende richtlijnen opgesteld:

• Voor alles geldt: gezond verstand gebruiken staat voorop
  • Thuis voor en na de training handen wassen
  • De kantine, wc's en kleedkamers zijn gesloten, dus ga voor de training thuis naar de wc
  • De lessende kinderen mogen elkaar niet kruizen. De groepen verlaten- en komen het park binnen op de door de trainer aangewezen plek.
  • Ouders zijn niet aanwezig binnen de hekken van het park
  • Kinderen onder de 12 jaar hoeven onderling geen 1,5 meter afstand te houden, maar wel met de trainer
  • Kinderen boven de 12 jaar houden 1,5 meter afstand van elkaar én de trainer
  • Jeugd komt alleen tennissen op de lestijden, niet daarbuiten!
  • Blijf thuis als je een van de volgende (ook milde!) symptomen hebt: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts
  • Blijf thuis als iemand van je huishouden koorts (vanaf 38℃) en/of benauwdheidsklachten heeft.
  • Als iedereen 24 uur geen klachten heeft, mag er weer buiten gesport worden Blijf thuis als iemand in het huishouden positief getest is op Covid-19. Omdat men tot 14 dagen na het laatste contact met deze persoon nog ziek kan worden, dient te worden thuisgebleven tot 14 dagen na het laatste contact
  • Hoest en nies in de elleboog en gebruik papieren zakdoekjes. Volg de instructies van je trainer op. Het is niet toegestaan om de velden te gebruiken buiten de trainingen om. Velden zijn dan gewoon gesloten.

We wensen een ieder veel tennisplezier. Blijf gezond!

Met vriendelijke groet,

Bestuur Wegdamse TC

Tennislessen jeugd voorjaar 2020

Binnenkort gaan de voorjaarslessen voor de jeugd weer van start. Er zullen 10 lessen plaatsvinden.

I.v.m. de maatregelen rond het coronavirus is nog niet exact duidelijk wanneer de lessen zullen starten. We houden jullie hiervan op de hoogte.

De kosten voor de lessen zijn vanaf €50,-

Lessen kunnen plaats vinden opwoensdag of vrijdag middag.

Ben je nog geen lid en wil je graag 10 lessen proberen? Dan ben je meer dan welkom!
Het 1e contributiejaar is namelijk gratis! *

Geef daarbij het volgende aan: Jouw naam - leeftijd - voorkeursdag - voorkeur groepsgenoten

Wees er snel bij! Opgeven kan t/m 15 maart 2020

Groetjes,

de Jeugdcommissie

Image
*Als je al een jaar lessen hebt gevolgd, wordt je daarna automatisch betalend lid. Je betaalt dan dus de lessen apart van de contributie. Contributie is:
0 t/m 11 jaar = €30,00
12 t/m 14 jaar = €35,75
15 en 16 jaar = €49,00
Seniorten vanaf 17 jaar = €106,50
Senior studenten = €72,50

Toernooien

Wij streven ernaar om per jaar een aantal toernooien te organiseren voor de jeugd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de schooltennis, minitennistoernooi of clubkampioenschappen.

Daarnaast zou je altijd zelf naar www.toernooi.nl kunnen gaan om op te zoeken of er wellicht een leuk toernooi is om aan mee te doen!

logo wtcLisette Kuipers

secretariaat@wegdamse-tc.nl