Jeugd

Door de jeugdcommissie worden voor de junioren door het jaar heen diverse activiteiten georganiseerd. De activiteiten worden ook via de website bekend gemaakt.
Scroll naar beneden voor meer actuele informatie over bijvoorbeeld de lessen, toernooien of andere activiteiten.

Tennislessen jeugd najaar 2019

Eind september 2019 gaan de najaarslessen voor de jeugd weer van start. Er zullen 10 lessen plaatsvinden, gegeven door twee tennisleraren.

De kosten voor de lessen zijn (afhankelijk van de grootte van de groep) vanaf €50,-

Lessen kunnen plaats vinden op dinsdag tussen 17.00 en 18.30, op woensdag tussen 16.00 en 19.00 en op vrijdag tussen 14.15 en 17.15

Ben je nog geen lid en wil je graag 10 lessen proberen? Dan ben je meer dan welkom!
Het 1e contributiejaar is namelijk gratis! *

Geef daarbij het volgende aan: Jouw naam - leeftijd - voorkeursdag - voorkeur groepsgenoten

Wees er snel bij!

Groetjes,

de Jeugdcommissie

Image
*Als je al een jaar lessen hebt gevolgd, wordt je daarna automatisch betalend lid. Je betaalt dan dus de lessen apart van de contributie. Contributie is:
0 t/m 11 jaar = €30,00
12 t/m 14 jaar = €35,75
15 en 16 jaar = €49,00
Seniorten vanaf 17 jaar = €106,50
Senior studenten = €72,50

Toernooien

Wij streven ernaar om per jaar een aantal toernooien te organiseren voor de jeugd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de schooltennis, minitennistoernooi of clubkampioenschappen.

Daarnaast zou je altijd zelf naar www.toernooi.nl kunnen gaan om op te zoeken of er wellicht een leuk toernooi is om aan mee te doen!

Op 20 oktober 2019 vinden de enkel - clubkampioenschappen voor de jeugd plaats. Om 11.00 uur gaan we van start. We maken er een gezellige ochtend van en hopen uiteindelijk de winnaar te bekronen met een mooie prijs! Opgeven kan t/m 13 oktober via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Competitie

Als je lid bent is er de mogelijkheid om met een team competitie te spelen. Zo is er bijvoorbeeld deze winter de FTO jeugdcompetitie.

Kijk voor meer informatie op de site: https://www.ftotennis.nl/nieuws/jeugd-fto-seizoen-2019-2020/

logo wtcLisette Kuipers

secretariaat@wegdamse-tc.nl