Parkregels

Parkregels

Toegang tot de banen is alleen mogelijk door gebruik te maken van de door de vereniging beschikbaar gestelde sleutel. Deze kunt u aanvragen bij Wilbert ten Thije en is voorzien van een nummer die bij de vereniging geregistreerd zal zijn op uw naam en waarvoor u een borg betaald van € 5. Per gezin zal slechts 1 sleutel worden uitgereikt. Bij beëindiging van het lidmaatschap dient de sleutel te worden ingeleverd en krijgt u de € 5 terug.   Diegene die aan derden zijn/haar sleutel afstaat, blijft verantwoordelijk voor de totale gang van zaken op onze tennisbanen.

De banen mogen niet anders worden betreden dan met sportschoenen en ook sportkleding is vereist. Indien de banen niet bespeelbaar zijn door sneeuw, dan mogen deze niet sneeuwvrij worden gemaakt! Wilt u bij het betreden van de banen goed de voeten vegen! Het baanoppervlak is waterdoorlatend, laten we zorgen dat dit ook zo blijft.  Dus geen voedsel (kauwgom/brood etc.) op de banen!!

Degene die als laatst het park verlaat zorgt ervoor dat de deur naar de toiletten en de poort op slot gaan. Let erop dat de je het slot van de poort sluit door het 2x omdraaien van de sleutel !!

De verlichting kan ontstoken worden door middel van de schakelkast. Dit gaat in volgorde van bannummering: dus eerst baan 1, dan baan 2 en daarna baan 3. Let er op dat als je als laatste weggaat, je de lampen uit doet.  De verlichting mag gebruikt worden tot en met 22.30 uur.

Image

ADRES Tennispark

Park 't Root
Bretelerstraat  16 
7496 PP  HENGEVELDE
Voor een routebeschrijving klik hier

SECRETARIAAT Wegdamse TC

© 2024 Wegdamse TC. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken